OVER CUBLAY

Welkom bij Cublay

Waar de culinaire ontdekkingen van Marco Polo samenkomen in een betoverende smaaksensatie. Onze naam is een eerbetoon aan de legendarische ontdekkingsreiziger Marco Polo, die in 1254 het levenslicht zag. Toevallig hebben wij ons thuis gevestigd op nummer 54, een knipoog naar het geboortejaar van deze wereldberoemde avonturier. Gedurende de heerschappij van Koeblai Khan bezocht Marco Polo het Mongoolse Rijk en observeerde het rijk van binnenuit waar hij in zijn verhalen over vertelt.

Ontdek de kruidige aroma’s van de Zijderoute, proef de verfijnde smaken van het Verre Oosten en geniet van de hartige gerechten die Europa te bieden heeft. Bij Cublay geloven we dat eten een universele taal is die mensen verbindt, en we nodigen je uit om de wereld te proeven in elke hap die je neemt. Ons restaurant is meer dan alleen een eetgelegenheid; het is een verwijzing aan ontdekkingsreizen, avontuur en het delen van culinaire ervaringen.

Of je nu een fijnproever bent die op zoek is naar nieuwe smaakexplosies of gewoon wilt genieten van een gezellige maaltijd in goed gezelschap, Cublay is de plek waar je ontdekkingsreis begint. Het concept van Cublay is eenvoudig. Geniet onbeperkt in gangen van steeds een ander exotisch gerecht. Dus, laat je zintuigen reizen, en ervaar de wereld op je bord bij Cublay

 GRILL | PASTA | SUSHI | SEAFOOD | COCKTAILS | DRINKS

Adres & Contactgegevens

CUBLAY EMMEN
Hoofdstraat 54
7811 ER Emmen, Nederland

T0591 561 557
E info@cublay.nl I www.cublay.nl

Openingstijden

Elke dag geopend
16.00 – 22.00

Keuken sluit om 21.30 uur

©2024 Cublay Emmen